Eilert Sundt videregående skole tilbyr frisørfaget som et videre løp for design og håndverk Vg1.

Fagoversikt for Vg2 elever:

Fellesfag:

• Engelsk - 56 timer i året
  • Kroppsøving - 56 timer i året
  • Norsk - 56 timer i året
  • Samfunnsfag - 84 timer i året

Programfag:

• Frisyredesign - 140 timer i året
  • Produksjon - 337 timer i året

I løpet av skoleåret har også skolen lagt til rette for prosjekt til fordypning der du fordyper deg i frisørfaget.

Som elev ved vår skole blir du en del av et fantastisk skolemiljø. Et moderne skolebygg med riktige fasiliteter til frisørfaget. Skolen har et eget frisørstudio hvor oppstarta elevbedrifter både driver og får kunnskap til et fremtidig fagbrev.

Lista Dsc8509

Etter endt skolegang i Vg2 kan du som elev enten gå videre ved å søke om læreplass i en bedrift for to år for så å ta fagbrevet. Lærlingtiden for deg som frisørlæring kan brukes i spennende miljøer! Du kan være læring ved for eksempel frisørsalonger, studio, teater eller på filmsett.

Eller du kan velge å søke deg inn ved vår skoles påbyggende studiespesialisering der du får muligheten til å få generell studiekompetanse. Dette gir deg en unik mulighet til å studere høyere utdanning ved universiteter og høyskoler.

av Testbruker nye Vaf.no, publisert 1. november 2013 | Skriv ut siden