VIKTIGE FAGARBEIDERE

Når du som elev tar helse- og oppvekstfaget på Vg2 spesialiserer du deg.

På Eilert Sundt videregående skole kan vil tilby følgende løp for Vg2 elever:

• helsearbeiderfag

På Vg2 har elevene norsk, engelsk, kroppsøving og samfunnsfag som fellesfag. Programfagene for begge retningene er;

• helsefremmende arbeid
  • kommunikasjon og samhandling
  • yrkesutøvelse

Skolen har et godt samarbeid med lokale virksomheter og offentlige institusjoner. Disse brukes blant annet til faget prosjekt til fordypning der elevene får prøve seg i arbeidslivet.

Etter Vg2 kan du enten ta to år i lære for å fullføre fagbrev. Eller du kan ta tredje året påbygg for så å gå videre med høyere utdanning.

Gjennom utdanningen kan du blant annet bli barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider, helsesekretær, tannhelsesekretær, apotektekniker, ambulansearbeider, hudpleier, fotterapaut eller ortopedtekniker.

Vi på Eilert Sundt videregående skole gjør deg smartere og lærer deg det du trenger for å bli en dyktig og god fagarbeider. Samfunnet trenger gode fagfolk, så velg oss!

av Testbruker nye Vaf.no, publisert 11. desember 2013 | Skriv ut siden