Eilert Sundt vgs. over på rødt nivå

Klikk for stort bilde Smittevernmyndighetene i Farsund og Lyngdal kommune har besluttet at Eilert Sundt vgs. skal over på rødt tiltaksnivå i uke 46 (fra og med mandag 9. november og foreløpig til fredag 13. november). I praksis betyr dette mindre tilstedeværelse på skolen og mindre kontakt mellom elevene. Elevene vil få en skolehverdag i neste uke med noen dager med fjernundervisning og noen dager med undervisning fysisk på skolen.

I vedleggene vil dere se en oversikt over tilstedeværelse for klassene på skolen. Elevene må også følge med på itslearning for å få informasjon i de enkelte fagene. Det kan skje endringer i planene og da vil disse endringene bli kommunisert på itslearning.

Vi oppfordrer elevene til å vurdere alternativer til buss når de skal til skolen. Vi gjør også oppmerksom på at kantinene er stengt og at det ikke serveres skolefrokost. Vi oppfordrer elevene til å ta med seg matpakke og drikke på skolen.

Det er håndsprit ved alle innganger og utganger, og vi må vaske alle overflater etter bruk. Husk at rødt nivå innebærer at elever og ansatte nå skal holde en meter avstand i alle situasjoner på skolen, også i klasserommet.

Se ellers svar på ofte stilte spørsmål her: Smittevern og Eilert Sundt vgs.

Plan studiested Lyngdal (PDF, 174 kB)

Plan studiested Lista (PDF, 49 kB)