Eilert Sundt vgs. på gult nivå fra onsdag 20. januar

Regjeringen nedjusterte i går det nasjonale tiltaksnivået for videregående skoler til gult nivå. Eilert Sundt vgs. er dermed på gult nivå fra onsdag 20. januar, og det blir vanlig timeplan fra i morgen.

Skolen minner om at målene for rødt og gult nivå er det samme, og det er at ansatte og elever skal ha et begrenset antall nærkontakter. Hele klasser kan nå ha undervisning sammen, men elevene skal ha faste plasser og grupperes etter klassetilhørighet i fag der elever fra flere klasser er sammen.

Skolen følger også situasjonen rundt det kommuneoverlegen i Lyngdal karakteriserer som "et utbrudd" i Lyngdal kommune. Det er nå to elever ved Eilert Sundt vgs. Lyngdal som har fått påvist korona (les mer om dette her: Koronainformasjon uke 3 - Eilert Sundt vgs). Lyngdal kommune meldte i går at «situasjonen oppleves å være under kontroll», men dette understreker viktigheten av at alle ved skolen følger opp smitteverntiltakene.