Eilert Sundt vgs. tilbake på gult smittevernsnivå

Klikk for stort bildeDe lokale smittevernsmyndighetene har bestemt at Eilert Sundt vgs. igjen skal over på gult smittevernsnivå. Skolen vil iverksette dette fra og med onsdag 11. november. Det betyr at alle elevene skal møte på skolen igjen på onsdag.

Hovedreglene for smittevern på gult nivå er fortsatt:

• Ingen syke skal møte på skolen
  • God hygiene og forsterket renhold
  • Redusert kontakt mellom personer

Skolen følger ellers disse retningslinjene for smittevern på gult nivå:

• Hele klasser og andre faste grupper kan ha undervisning sammen
  • Elevene bør ha faste plasser i hvert klasserom og faste samarbeidspartnere/-grupper
  • Større samlinger unngås
  • Utenfor klasserommet må alle ansatte og elever holde en meters avstand i alle situasjoner
  • Alle spriter hender på vei inn og ut av skolebygningen og på vei inn til klasserom og verksteder
  • Alle pulter blir vasket når en klasse forlater rommet

Se svar på ofte stilte spørsmål her: Smittevern og Eilert Sundt vgs.

Tirsdag 10. november følger elevene de planene for tilstedeværelse som ble lagt ut på våre hjemmesider fredag 6. november. Overgangen fra rødt til gult nivå skjer altså først onsdag 11. november.