Kantinen i Farsund

Mandag 11. oktober tar vi endelig imot elevene i Farsund, og denne dagen åpner vi også den nye kantinen. Les mer om tilbudet i kantinen her.
Hege R. Gjemlestad og Rita K. Frigstad står klar i kantinen fra mandag 11. oktober.

Gratis skolefrokost
Mandag 11. oktober starter vi opp med frokostservering kl. 7.45 i Farsund. Gratis skolefrokost vil bli servert hver skoledag fra kl. 7.45. Vi håper mange elever vil benytte seg av dette tilbudet slik at frokosten blir en god sosial samlingsplass før skoledagen begynner.

Vi ønsker også at ansatte spiser frokost sammen med elevene. Vi legger til rette for dette ved at de ansatte som spiser sammen med elevene, også får frokosten gratis. Vi håper dette tiltaket kan være med å bidra til å bygge et godt fellesskap på skolen.

Tilbudet i kantinen
Kantinen vil være åpen hver dag fra 7.45 til kl. 12.00. Målet med kantinen er at dette skal være «hjertet i bygget» hvor elever og ansatte samles på tvers av trinn og utdanningsprogram. Vi håper derfor vi ser mange i kantinen allerede fra mandag.

Elever og ansatte kan få oppdateringer om tilbudet i kantinen ved å følge dem på Snapchat. Nedenfor ligger Snapkoden som man kan bruke for å følge kantinen på Snapchat.