Koronainformasjon uke 3 - Eilert Sundt vgs.

Onsdag 20. januar: Kriseledelsen i Lyngdal kommune har nå bekreftet at en tredje elev ved Eilert Sundt vgs. studiested Lyngdal har fått påvist korona. Dette er en elev som går i samme klasse som de to andre elevene som tidligere hadde fått påvist covid-19. Det er ikke flere personer tilknyttet skolen som er i karantene enn det som ble meldt i går.

Tirsdag 19. januar: Skolen har fått informasjon om at ytterligere en elev ved skolen har fått påvist korona. Eleven går i samme klasse som eleven som allerede hadde fått påvist covid-19. Det er nå totalt 17 personer tilnyttet skolen som er i karantene.

Mandag 18. januar: På formiddagen mandag 18. januar fikk skolen melding om at én elev ved Eilert Sundt vgs. Lyngdal har fått påvist korona. Alle nærkontaktene er nå varslet og bedt om å gå i karantene. På grunn av at det nå er rødt nivå ved skolen, er det relativt få nærkontakter. Til sammen 13 elever og 2 ansatte ved skolen er i karantene. Alle nærkontaktene til eleven har blitt kontaktet av skolen.
Klikk for stort bilde Folkehelseinstituttet