Rødt nivå fra 4. januar

Regjeringen har søndag 3. januar sendt ut informasjon om at alle videregående skoler går over på rødt nivå frem til 18. januar. Les mer om hva dette betyr for Eilert Sundt vgs. her.

Regjeringen har søndag 3. januar sendt ut informasjon om at alle videregående skoler skal over på rødt nivå frem til 18. januar. Rødt nivå betyr blant annet at det skal være minst 1 meter avstand mellom alle elever og ansatte i alle situasjoner og at elevene skal deles i mindre grupper. I praksis vil dette si at alle elevene ikke kan være på skolen samtidig, og at elevene vil få en kombinasjon av fysisk oppmøte på skolen og digital hjemmeundervisning.

Oppdatert 4. januar

Informasjon fra AKT 4. januar.Alle elevene har nå fått publisert en plan for tilstedeværelse på itslearning. Elevene finner planen på fagene på itslearning med navn "EVG-LIS-ELEVINFORMASJON" og "EVG-LYN-ELEVINFORMASJON". Hvis det er noen elever som er usikker på noe, er det bare å sende melding til sin kontaktlærer.

Alle elevene ved skolen som bruker skoleskyss, må nå bruke munnbind på skolebussen. Eleven er selv ansvarlig for å ha med munnbind. Se melding på Farsund kommune sine Facebooksider for mer informasjon. Skolen oppfordrer alle elevene som har mulighet til det, til å ordne med alternativ transport til skolen i denne perioden.

Publisert 3. januar

Mandag 4. januar vil noen elever ha digital hjemmeundervisning etter timeplanen og noen elever vil møte på skolen. Dere finner nedenfor mer informasjon om hvem skal møte på skolen og hvem som skal ha digital hjemmeundervisning.

Lista:

Disse klassene møter på skolen:

• 1ELA, 1FDA, 1TPA, 1TPB, 2DHIUA, 2ELELA, 2SSISA, 2TPKJA, 2TPPIA, 3DHINA

Disse klassene har digital hjemmeundervisning:

• 2STA, 2STB, 3STA, 3STB, 3STC, 3STPA

Lyngdal:

Disse klassene møter på skolen:

• 1BAA, 1BAB, 1HOA, 1HOB, 1HOC, 1ST01, 2BABYA, 2BAKEA, 2TPBLA, 2TPKTA, AOINFA og de voksne elevene.

Disse klassene har digital hjemmeundervisning:

• 1STA, 1STB, 2HOBUA, 2HOBUB, 2HOHEA

Alle elevene vil i løpet av morgendagen få planer for oppmøte frem til 18. januar. De elevene som skal ha digital hjemmeundervisning i morgen, må følge med på itslearning for å få mer informasjon om undervisningsopplegget.

Vi minner igjen om de viktigste smitteverntiltakene:

1. Syke personer skal ikke være på skolen
  2. God hygiene