Testing før skolestart etter juleferien

Helsemyndighetene anbefaler at alle elever og ansatte i skoler tester seg før oppstart etter juleferien.

Det betyr at alle bør ta en hurtigtest med negativt resultat, før man kommer på skolen. Denne testen skal tas mindre enn 24 timer før man møter fysisk på skolen første gang etter juleferien.

De som trenger hurtigtest, kan hente dette på Eilert Sundt vgs. studiested Lyngdal eller Eilert Sundt vgs. studiested Farsund mandag 3. januar mellom kl. 9.00 og 15.00.

Du kan hente testen på det studiestedet som er nærmest der du bor. Det betyr for eksempel at selv om du går på skole i Farsund, kan du hente testen i Lyngdal.

De som har gjennomgått covid-19 de siste 3 måneder, og de som har fått boosterdose for mer enn en uke siden, trenger ikke testes.

Rødt nivå
Videregående skole er fortsatt på rødt nivå. Det vil si at planene for tilstedeværelse som ble publisert på itslearning før jul, fortsatt er gjeldende. Det betyr også at vi må holde minst en meters avstand på skolen i alle situasjoner.

Første skoledag etter ferien er tirsdag 4. januar. Siden det er rødt nivå, er det imildertid ikke alle som skal møte fysisk på skolen denne dagen. Her må elevene sjekke planene for tilstedeværelse på itslearning.

Vi minner også om at ingen skal møte på skolen hvis de er syke.