Uke 17: Oppdateringer smittesituasjon Eilert Sundt vgs.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 17.

Oppdatering 27. april: Det er heller ikke i dag kommet inn meldinger om nye positive prøver. Det er også oppløftende å registrere at det nå er elever og ansatte på vei ut av sine karantener.

Med mindre vi får meldinger om nye positive prøver, kommer vi nå til å avslutte de daglige oppdateringene på smittesituasjonen på skolen.

Oppdatering 2
6. april: Vi har i dag ikke fått melding om at det er flere ved skolen som er smittet med covid-19. Status er derfor fortsatt at det er 12 elever som er bekreftet smittet, 152 elever og 32 ansatte er i karantene.

Oppdatering 25. april: Skolen har i dag fått melding om at én elev til ved skolen er smittet med covid-19. Denne eleven var allerede satt i karantene og har en relasjon til en av de elevene som tidligere har testet positivt. Eleven går på studiested Vanse.

Dette betyr at ytterligere 12 elever og 3 ansatte blir definert som nærkontakter og havner i karantene.

Det er til sammen 12 elever ved skolen som nå er bekreftet smittet. 15
2 elever og 32 ansatte er i karantene.

På grunn av at så mange ansatte og elever er i karantenevil noen klasser neste uke ha digital hjemmeskole, mens andre klasser vil ha undervisning på skolen. Hovedbildet av gjennomføringen av undervisningen kan dere se nedenfor, men dette kan endre seg, så det er viktig at elevene følger med på
itslearning for meldinger angående sin klasse.

Studiested Lyngdal

Klassene 2HOHEA, 2BABYA, 21V-2BABYB, 21V-2BAKEB og 2BAKEA har digital hjemmeundervisning. Foreløpig gjelder dette til og med torsdag 29. april. Resten av klassene, inklusiv alle voksne, har undervisning på skolen etter vanlig timeplan.

Studiested Lista

Klassene på vg3 studiespesialisering og påbygg har digital hjemmeskole til og med torsdag 29. april. Klassene på vg2 studiespesialisering og klassene 1FDA, 2SSISA, 2TPPIA, 2DHIUA, 3DHINA har digital hjemmeundervisning til og med fredag 30. april.

1TPA har digital hjemmeundervisning alle dagene, unntatt på tirsdag. Da møter de på skolen. 1TPB har undervisning på skolen alle dagene, bortsett fra på torsdag, da har de digital hjemmeundervisning.

Den andre klassene i Vanse har undervisning på skolen etter vanlig timeplan.