Uke 22: Oppdateringer smittesituasjon Eilert Sundt vgs.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 22.
Klikk for stort bilde

Oppdatering 2. juni: En elev ved Eilert Sundt vgs. studiested Lista har i dag testet positivt på covid-19. Dette medfører at 29 elever og 2 ansatte blir definert som nærkontakter og havner i smittekarantene.

Det er nå 3 elever og 1 ansatt ved skolen som har testet positivt på covid-19 den siste uken. Totalt er det 57 elever og 8 ansatte i karantene.

Oppdatering 1. juni: En ansatt ved studiested Lyngdal har i kveld fått melding om at vedkommende har testet positivt for covid-19. Den ansatte var allerede i karantene, og denne positive testen medfører dermed ikke at flere personer ved skolen må i karantene.

Oppdatering 31. mai: Ytterligere en elev ved skolen har i kveld testet positivt. Det betyr at det nå totalt er to elever ved skolen som har testet positivt for covid-19 . Eleven var allerede i karantene i forbindelse med den positive testen som ble meldt den 29. mai. Det er nå 28 elever og 7 ansatte i karantene.

Oppdatering 30. mai: Videre smittesporing i dag har avdekket at det må enda 9 elever og 1 ansatt i smittekarantene etter den positive testen vi meldte i går kveld. Det betyr at det totalt er 28 elever og 6 ansatte i karantene.

Oppdatering 29. mai: Vi har i kveld fått beskjed om at én elev ved skolen har testet positiv på covid-19. Eleven går på Eilert Sundt vgs. Lyngdal. Den positive testen medfører at 19 elever og 5 ansatte må i smittekarantene. Kommunens smitteverntjeneste vil ta kontakt med dem i morgen for å avtale testing.

Alle hustandsmedlemmene til de som er i smittekarantene, må i ventekarantene. Ventekarantenen varer til nærkontakten har testet negativt.

For delvis eller fullt vaksinerte gjelder fritak/nedkorting av karantenetiden etter Folkehelseinstituttets retningslinjer. Ta kontakt med smittesporingsenhetene i de respektive kommuner ved spørsmål vedrørende dette.