I september i år deltok tre elever fra Eilert Sundt vgs. på en sesjon i European Youth Parliament i Norge. Det var elevene Hedda Marie Nesheim, Malin Lundeberg Holelien og Helene Penne Pedersen som deltok fra skolen. I teksten nedenfor som Helene har skrevet, kan du lese mer om hva elevene opplevde disse dagene.

Mandag 11. oktober tar vi endelig imot elevene i Farsund, og denne dagen åpner vi også den nye kantinen. Les mer om tilbudet i kantinen her.

Denne uka har Agder fylkeskommune overtatt det siste av fire bygg som enten er helrenovert eller nybygd i Farsund sentrum.

Velkommen til foreldremøter! Vi håper mange har anledning til å delta på årets foreldremøter på Eilert Sundt vgs. Her er en oversikt over tidspunkt for møtene.

I tabellen nedenfor ser dere en oversikt over oppstartsdatoen for de voksne elevene som skal gå på Eilert Sundt vgs. studiested Lyngdal.

Velkommen til skolestart!

Torsdag 19. august er det skolestart på Eilert Sundt videregående skole. Her finner du nyttig informasjon i forbindelse med oppstarten.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 22.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 18.

Eilert Sundt vgs. utvider sin satsing på internasjonalisering og skal i september 2021 for første gang delta på en sesjon i European Youth Parliament i Norge.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 17.