Tilbudsstrukturen for videregående skoler i Agder er nå vedtatt. Eilert Sundt vgs. får utvidet sitt tilbud og skal neste skoleår tilby utdanningsprogrammet informasjonsteknologi og medieproduksjon og påbygg for de som har fagbrev.

Politiet bekreftet i går at de sjekket ut trusler fremsatt mot Eilert Sundt vgs. Byggene vår i Farsund og Lyngdal ble derfor i natt gjennomsøkt av politiet og er nå klarert for normal bruk. Det blir dermed oppmøte på skolen som vanlig i dag.

Tirsdag 16. november var det planlagt offisiell åpning av skolen på dagtid og åpen skole på kvelden. På grunn av koronasituasjonen i Farsund kommune har alt dette nå blitt utsatt.

Eilert Sundt vgs. inviterer tirsdag 16. november kl. 17.00 til åpen skole i forbindelse med den offisielle åpningen av det nye byggene ved Eilert Sundt videregående skole i Farsund.

I september i år deltok tre elever fra Eilert Sundt vgs. på en sesjon i European Youth Parliament i Norge. Det var elevene Hedda Marie Nesheim, Malin Lundeberg Holelien og Helene Penne Pedersen som deltok fra skolen. I teksten nedenfor som Helene har skrevet, kan du lese mer om hva elevene opplevde disse dagene.

Mandag 11. oktober tar vi endelig imot elevene i Farsund, og denne dagen åpner vi også den nye kantinen. Les mer om tilbudet i kantinen her.

Denne uka har Agder fylkeskommune overtatt det siste av fire bygg som enten er helrenovert eller nybygd i Farsund sentrum.

Velkommen til foreldremøter! Vi håper mange har anledning til å delta på årets foreldremøter på Eilert Sundt vgs. Her er en oversikt over tidspunkt for møtene.

I tabellen nedenfor ser dere en oversikt over oppstartsdatoen for de voksne elevene som skal gå på Eilert Sundt vgs. studiested Lyngdal.

Velkommen til skolestart!

Torsdag 19. august er det skolestart på Eilert Sundt videregående skole. Her finner du nyttig informasjon i forbindelse med oppstarten.