I tabellen nedenfor ser dere en oversikt over oppstartsdatoen for de voksne elevene som skal gå på Eilert Sundt vgs. studiested Lyngdal.

Velkommen til skolestart!

Torsdag 19. august er det skolestart på Eilert Sundt videregående skole. Her finner du nyttig informasjon i forbindelse med oppstarten.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 22.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 18.

Eilert Sundt vgs. utvider sin satsing på internasjonalisering og skal i september 2021 for første gang delta på en sesjon i European Youth Parliament i Norge.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 17.

Rektor Espen Berglund har vært med i skolepodcasten «Lektor Lomsdalens innfall» for å blant annet snakke om den nye stortingsmeldingen om videregående skole.

Her kommer det oppdateringer om smittesituasjonen på Eilert Sundt vgs. i uke 16.

Vi ønsker elever og ansatte velkommen tilbake på skolen etter påske. De to siste ukene før påske var vi på rødt tiltaksnivå, men etter påsken er vi tilbake igjen på gult nivå.

Fredag 26. mars kom en ny stortingsmelding om videregående opplæring. I denne artikkelen skal vi forsøke å koble noe av innholdet i denne meldingen mot det vi tidligere har diskutert på skolen om kompetanse og vurdering.